Vårt ursprung

Vår drivkraft är viljan att inspirera, entusiasmera och överträffa!

TDA's "Kick-ass-service" drivs av bekräftelse från våra kunder. Det ger oss kraft och glädje att varje dag ge personligt engagemang i våra kunder.

Brons i "Årets byrå 2023"

Drivkraften i kundnöjdhet sträcker sig bortom en enkel transaktion; det är det som ger oss långsiktiga relationer. Inte bara för att det ger oss en trygghet som företag, utan ger oss också unik kunskap om företagen. Som långsiktigt engagerade konsulter har vi minst lika hög kunskap om våra kunders processer, infrastruktur och affär, som våra kunder. Det minimerar resurser för inläsning, möten och felsökning. Samtidigt maximerar det effekten i projekt genomföranden då vi har förståelse för företages processer, struktur, ambition och förväntan.

För oss är kundnöjdhet inte bara en målsättning – det är vår passion och drivkraft. Vi strävar ständigt efter att överträffa förväntningar och leverera upplevelser som inte bara tillfredsställer utan inspirerar. Det är genom vår "kick-ass-service" vi fick utmärkelsen "Brons, Årets byrå 2023".

Kundnöjdhet genom service

Kundnöjdhet handlar inte bara om att leverera en produkt eller tjänst, utan att skapa en känsla av värde och ömsesidig respekt. Det är att lyssna, förstå och vara lyhörd för våra kunders önskemål och utmaningar. Genom att prioritera kundnöjdhet strävar vi inte bara efter att möta förväntningarna – vi strävar efter att överträffa dem och skapa relationer som varar över tid.

Vi är övertygade om att nöjda kunder inte bara återkommer, utan blir ambassadörer som delar sina positiva erfarenheter med andra. I kärnan av vår verksamhet finns övertygelsen om att när kunden är nöjd, är vår framgång komplett.

Tjänster

Med över 20 års erfarenhet har vi lärt oss att vi inte kan allt

Vi är bland de främsta inom digital strategi och taktik med produktionfokus på koncept, design, visualisering och frontend-utveckling. Med över 20 års erfarenhet som konsulter inser vi att ingen kan veta allt. Men åren har gett oss expertkunskap i att förstå alla berörda processer och produktioner. Därför samarbetar vi med specialiserade leverantörer inom sina nischer, eller av kunden redan befintliga leverantörer eller inhouse-avdelningar. Detta gör oss till en helhetsleverantör för våra kunder, vilka kan känna sig trygga med att vi ansvarar och hanterar hela processen.