Årets mötesplats fick en värdig webb

2017 blev Vår Gård utsedda till årets mötesplats och vi blev oerhört smickrade när vi fick förfrågan om att göra om deras digitala profil och webbplats.

"Något helt annat än konkurrenternas sidor"

Precis intill Baggensfjärden i Saltsjöbaden ligger hotell- och konferensanläggningen Vår Gård. Anläggningen har många återvändande besökare och har vunnit flera prestigefulla priser och utmärkelser. Med en unik atmosfär, medarbetare som brinner för sitt jobb och en stark drivkraft i att vilja framåt, är det en plats som fångar besökaren redan när bilen rullar in på parkeringen.
Problematiken för Vår Gård låg inte i att få gästerna att trivas eller att vilja komma tillbaka, problematiken låg i att känslan som så starkt förknippas med Vår Gård inte alls lyckats förmedlas genom deras webbplats. Vi på TDA såg det som en väldigt rolig utmaning när vi fick uppdraget att sudda ut linjerna mellan det fysiska och det digitala.

"Vi letade efter någon som kunde fånga vår själ", Kadi Upmark VD Vår Gård

För att lyckas med digitaliseringen av Vår Gård involverade vi alla nyckelroller. TDA tog fram interna processer och styrdokument för att hjälpa Vår Gård att paketera sitt erbjudande i en digital lösning.

Digitalisering är så mycket mer än bara en ny webb.

Projektet inleddes med en workshop tillsammans med nyckelrollerna i organisationen. Under workshopen tog vi del av företagets kärnvärden och formulerade tillsammans målsättningarna för projektet. Att skapa utrymme för åsikter och diskussion tillsammans med medarbetarna har haft en central betydelse hela vägen från skiss till färdig produkt, för att samla in så mycket information som möjligt om hur branschen fungerar men också för att säkerställa att slutanvändarens behov hela tiden sätts i fokus.

Att skapa utrymme för åsikter och diskussion har haft en central betydelse från skiss till färdig produkt. www.vargard.se

Med färdigt underlag tog vi fram interna processer och styrdokument för att hjälpa Vår Gård att paketera sitt erbjudande i en digital lösning. Valet av plattform föll på WordPress, dels på grund av plattformens användarvänlighet men även för att det är en plattform med stora utvecklingsmöjligheter. Efter två månaders intensivt arbete var det dags för Vår Gårds nya, fräscha webbplats att se dagens ljus. Resultatet är en modern, responsiv webb med användarvänligheten som utgångspunkt och där den visuella designen är inspirerande, lättnavigerad och framförallt en riktig uppstickare i branschen.

Vill du veta mer?

Kotakta Terése Pageryd

via email eller mobil: +46 704 864 657