Actic vill ge tillbaka till sina medlemmar!

Att primera lojala kunder känns som något självklart eller hur?

Vi upptäckte att det fanns mycket att göra inom träningsvärlden!

På TDA var inställningen att det kan inte bli annat än bra. Om man kan motivera medlemmar att fortsätta träna så kommer de se massa positiva fördelar med allt sitt slit och på så sätt vilja fortsätta. Det var inte bara vi som tänkte så utan även vår kund Actic som gav oss förtroendet att ta fram ett lojalitetsprogram åt deras medlemmar. Vår utgångspunkt: Träning kan alltid bli roligare! Vi ville inkludera alla och det skulle inte kännas som ett elitistiskt hierarkisystem utan alla skulle bli belönade utifrån sina förutsättningar och vart man befann sig i just sin träningsresa. Resultatet blev MyActic! Byggd på fem nivåer med ett poängsystem och anpassade förmåner för att passa just den nivån.

Vi skapade ett flexibelt program som byggde på gamification.

Både Actics medlemmar och personal fick vara en stor del i researcharbetet innan vi kunde börja sätta strukturen för programmet.

Gamification för en roligare träning!

Vi ville skapa ett flexibelt program som byggde på gamification och som gav Actic stora möjligheter att förändra och förbättra ju mer vi såg hur det mottogs och användes av medlemmarna. Både Actics medlemmar och personal fick vara en stor del i researcharbetet innan vi kunde börja sätta strukturen för programmet. För att få medlemmen att vilja komma tillbaka till MyActic så kopplade vi på små Achievements längst med vägen som förhöjer spelkänslan i programmet. Det finns hela tiden något nytt för medlemmen att upptäcka och prova! 6 månader efter lansering kunde Actic se en ökning i engagemang och responsen från medlemmar var överväldigande positiv! MyActic har hittills lanserats i Sverige och Norge men kommer snart finnas på samtliga marknader.

20 000 genererade leads • 1500 bokade PT-timmar • 60% Aktivering • 200 sålda medlemskap

Ett av våra roligaste projekt tycker vi och hoppas att det leder till många fler glada träningskompisar i framtiden. Actic är en ledande friskvårdskedja med drygt 160 anläggningar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Vill du veta mer?

Kotakta Terése Pageryd

via email eller mobil: +46 704 864 657